Modisol Zonwering & Rolluiken
Modisol Zonwering & Rolluiken

Zonneschermdoeken, een grote keuze

De keuze in doeken is enorm. Het doek is gemaakt van rot- en schimmelvrij dralon en heeft een waterafstotende beschermlaag. Hierdoor hecht het vuil minder snel aan het doek.

Er zijn een aantal effen doeken die naadloos geleverd kunnen worden.
 De meeste doeken hebben een streeppatroon en zijn geweven tot een breedte van 120 cm. Daarom zijn deze altijd voorzien van naden.

Uiteraard is het voor de verwerking, het stikken of verlijmen, van het doek van belang dat dit met de juiste materialen en onder de juiste conditie's gebeurd.

Klik hier voor de 

Folder zonweringsdoeken

Folder screendoeken

 zonweringsdoeken Sattler Elements

Dickson Doek
Orchestra Max

ZELFREINIGEND WATERAFSTOTEND    ZONWERINGDOEK

Zonweringdoek wordt vaak intensief op de proef gesteld op restaurantterrassen en aan hotelgevels. Het multifunctionele doek Orchestra Max is speciaal geschikt voor permanente installaties die veelvuldig blootstaan aan vervuiling en weersomstandigheden. Specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik door winkels, hotels en restaurants, maar natuurlijk ook geschikt voor de meest veeleisende privégebruikers. Met zijn 12 nieuwe variaties zet Orchestra Max in op effen doeken in sprekende kleuren als pink en denim of elegante eenvoud met strepen.

Zelfreinigend doek op basis van nanopartikels

Orchestra Max is geïnspireerd op de unieke kenmerken van de lotusbloem, die stralend schoon en droog blijft, zelfs in een natte, modderige omgeving. Dickson® ontwikkelde de speciale Permaclean®-behandeling op basis van nanomoleculen, die het doek een buitengewone glans geeft. Vuil of waterdruppels hechten zich niet, dus even afspoelen met water en uw doek is weer zo goed als nieuw.

Waterafstotend anti-UV-doek

Het doek is aan één kant voorzien van een schimmelwerende en uv-bestendige coating op basis van acrylhars. Daardoor is Orchestra Max perfect waterafstotend en zorgt zo het hele jaar lang voor meer terrasplezier, zelfs als het regent. Door als het nodig is ook warmte tegen te houden, heeft Orchestra Max het bijkomende voordeel dat u de temperatuur onder uw zonwering kunt temperen en zo een broeikassensatie kunt voorkomen

 Meer informatie over Orchestra Max speciaal meer water en vuilafstotend zonneschermdoek. Zie onderstaande test.

 

 

 Zonnescherm doek reinigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Modisol Enkhuizen

Prinsenstraat 5, 1601 CR Enkhuizen
Klik hier voor de routebeschrijving
Bel voor een afspraak 0228 314 764
F E

Modisol

,
Bel voor een afspraak 020 6837 909
F E
Sitemap
webdesign door ipsis